Brandstoffen

Motorbrandstoffen zijn voortdurend in ontwikkeling om de vooruitgang in de motorentechnologie bij te houden. Om ze te laten voldoen aan de steeds strengere regelgeving met betrekking tot emissie en verbruik. Dit is de reden waarom wij exclusief TOTAL brandstoffen leveren, zodat wij onze klanten altijd een gegarandeerde kwaliteit brandstof kunnen aanbieden.

In de raffinaderijen van TOTAL worden afgestemde producten gemaakt, die waar nodig, met "additieven" zijn verfijnd. Additieven zijn stoffen om het product betere eigenschappen te geven. De gebruiker heeft daar veel voordelen van. Additieven verbeteren onder meer de volgende eigenschappen:

Anti-schuim eigenschappen. Door het toevoegen van additieven treedt veel minder schuimvorming bij het tanken op, waardoor sneller tanken mogelijk is en de tank beter kan worden afgevuld.
Detergerend vermogen. De motor wordt daarmee van binnen schoon gehouden, waardoor hij langer goede prestaties blijft leveren.
Anti-corrosie eigenschappen. De motor zal minder corroderen en daardoor bedrijfszekerder en langer functioneren.

Duurzame Brandstoffen

Sinds april 2018 zijn wij begonnen met de verkoop van Groene diesel, ook bekend als HVO (Hydrotreated Vegetable Oil). HVO is een hoogwaardige biobrandstof, vervaardigd uit de meest duurzame grondstoffen.

Naast de recente introductie van ChangeXL brandstoffen (gebaseerd op het gebruik van de meest geavanceerde enzymtechnologie) breiden we ons duurzame productassortiment verder uit met een diesel met toevoeging van HVO. Net als ChangeXL past de koolstofarme HVO diesel perfect in de transitiefase van mineraal naar andere vormen van energie. Beide producten hebben hun eigen kenmerken van duurzaamheid en prijsbepaling en kunnen daarom goed naast elkaar bestaan.
“Groene Diesel (HVO) is de ultieme brandstof van de toekomst”. Groene diesel (HVO) levert uitstekende prestaties, vooral op het gebied van CO2 en lokale emissiereductie. Duurzaamheid is gegarandeerd omdat deze geavanceerde biobrandstof volledig wordt geproduceerd uit reststromen die niet in concurrentie zijn met voedselketens. Bovendien heeft Groene Diesel HVO diesel een superieure kwaliteit.

HOS Oil levert een HVO/diesel blend met 20% HVO. Voor partijen waarbij de het duurzame karakter van een diesel met HVO nog niet voldoende is, is er ook een diesel/HVO met ChangeXL beschikbaar. Deze laatste, unieke combinatie zorgt voor de meest ultieme duurzaamheidsprestaties
Duurzame brandstoffen is een verfijnde brandstof om te besparen op de verbruikerskosten en het verminderen van de Co2 uitstoot.
• Total Excellium euro 98 ongelood
• Total Excellium Diesel
• Total Excellium Truck Diesel
• Change XL Diesel
• Change XL Euro 95
• Groene Diesel HVO ( hydrotreated vegetable oil )
• Aspen Alkylaat benzines (verpakt)
• GTL (gas to liquid)

Delen met je netwerk?

Direct brandstof bestellen voor bedrijven

Open chat
1
Wil jij ook Truckwash?
Wil jij ook Truckwash?