Brandstoffen

Motorbrandstoffen zijn voortdurend in ontwikkeling om de vooruitgang in de motorentechnologie bij te houden. Om ze te laten voldoen aan de steeds strengere regelgeving met betrekking tot emissie en verbruik. Dit is de reden waarom wij exclusief TOTAL brandstoffen leveren, zodat wij onze klanten altijd een gegarandeerde kwaliteit brandstof kunnen aanbieden.

In de raffinaderijen van TOTAL worden afgestemde producten gemaakt, die waar nodig, met "additieven" zijn verfijnd. Additieven zijn stoffen om het product betere eigenschappen te geven. De gebruiker heeft daar veel voordelen van. Additieven verbeteren onder meer de volgende eigenschappen:

Anti-schuim eigenschappen. Door het toevoegen van additieven treedt veel minder schuimvorming bij het tanken op, waardoor sneller tanken mogelijk is en de tank beter kan worden afgevuld.
Detergerend vermogen. De motor wordt daarmee van binnen schoon gehouden, waardoor hij langer goede prestaties blijft leveren.
Anti-corrosie eigenschappen. De motor zal minder corroderen en daardoor bedrijfszekerder en langer functioneren.

Duurzame bio brandstoffen

HOS Oil als branded TOTAL dealer is ook committed to better energy en dragen graag bij aan circulaire producten en of diensten daarom leveren wij ook een HVO / diesel blend met 20% HVO. Voor partijen waarbij de het duurzame karakter van een diesel met HVO nog niet voldoende is, is er ook een HVO 100 beschikbaar. Deze laatste, unieke combinatie zorgt voor de meest ultieme duurzaamheidsprestaties!
Gemaakt uit 100 procent reststromen van gebruikte plantaardige oliƫn die grote voordelen hebben op de NOx- emissie tot 89 procent C02 reduceert en doorgaans in elke dieselmotor kan worden gebruikt en heeft dan ook de specificatie EN15940 voor synthetische biobrandstof.

Meer uitgebreide informatie over biobrandstoffen vind u in onze brochure.

Delen met je netwerk?

Direct brandstof bestellen voor bedrijven

Open chat
1
hoe kunnen we je helpen..?
Hoe kunnen we je helpen..?