Hier krijgt u een klein voorproefje van onze Carwash


De roll-over

Uw auto gewassen vanaf € 3,95!
100% Lakvriendelijk autowassen dankzij het gebruik van Softecs borstels, deze borstels beschadigen uw voertuig niet en zorgen voor een glanzend wasresultaat! Al vele tevreden klanten gingen u voor.

Wilt u uw auto grondig laten wassen? Én daarbij ook nog lange tijd genieten van een superglanzende auto? Dan kiest u voor een polish plus programma , deze speciale harde wax laat een superglans en daarnaast een keiharde beschermlaag achter op uw lak, in tegenstelling tot gewone hotwax beschermt deze wax uw auto tegen vogelpoep, insecten en ander hardnekkig vuil.

De wasboxen

Liever uw auto zelf wassen? Ook dat kan natuurlijk, wij beschikken over 2 goed verzorgde en ruime wasboxen, welke zijn uitgerust met een hogedruk lans, schuimlans en een wasborstel. Natuurlijk is er altijd een emmer met spons aanwezig. De wasboxen kunnen gebruikt worden met kleingeld, of met uw pinpas middels contactloos betalen.

De stofzuigers

Op ons ruim opgezette terrein beschikken we over een dubbele stofzuiger, mattenklopper en doekautomaat zodat niet alleen de buitenkant als nieuw er uit ziet maar ook de binnenkant van uw voertuig

Poetsproducten

In onze uitgebreide shop vind u een zeer uitgebreid pakket poets producten van Riwax, voor echte detaillisten onmisbaar, voor vragen over deze producten kunt u een van onze medewerkers vragen zij kunnen u precies vertellen wat u nodig bent tot het beste glanzende resultaat!
 

Carwash center Boelenslaan


BOELENSWEI 26 | 9233 KC BOELENSLAAN


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.30 - 20.00
Zaterdag 07.30 - 19.00
Zondag Gesloten
Wasboxen elke dag 07.30 - 22.00

Betalingsmogelijkheden


Pin HOS OIL Tankpas
Contant
 
 
 
Delen met je netwerk?

Direct brandstof bestellen voor bedrijven

Open chat
1
hoe kunnen we je helpen..?
Hoe kunnen we je helpen..?