Olie Analyse

HET WERELDWIJD TOONAANGEVENDE SMEEROLIE -DIAGNOSE-SYSTEEM VAN TOTAL

ANAC is de afkorting voor ANAlysis Compared. Door zijn expertise biedt Total een volledig assortiment smeerolieanalyses, aangepast voor alle automotive- en industriële toepassingen. Met een eenvoudige oliebemonstering stelt TOTAL ANAC een grondige diagnose van alle mechanische onderdelen (motor, transmissies, hydraulica) van uw apparatuur zonder demontagebeperking vast.

ANAC (afkorting voor ANAlysis Compared) is het bedrijfssollicitatie- en diagnosesysteem voor smeerolie. ANAC is een reeks specifieke vloeistofanalyseroutines, aangepast voor alle automotive- en industriële toepassingen.
EEN DIAGNOSIS-SERVICE VOOR SMEEROLIE, IN TEGENSTELLING TOT ANDERE

Onze ANAC-olierecorder valt op twee niveaus op:


• De toepassing van de meest geavanceerde olieanalysetechnieken in een gloednieuw, ultramodern Europees analysecentrum
• Een unieke database:
- voor automotive: op berekende slijtagelimieten voor elk onderdeel van een auto-onderdeel (motorolie-analyse, versnellingsbakolie-analyse, asolie-analyse, hydraulische olie-analyse, synthetische olie-analyse, analyse van koelvloeistof, ...) en vloeistof (olie en koelvloeistoffen) ) kenmerken
- voor de industrie: specifieke veroordelingsgrenzen voor alle Total Industrial-oliën, rekening houdend met de oliekarakteristieken (olieviscositeit, olievervuiling ...), toevoeging en toepassing.

EEN UITGEBREID ASSORTIMENT SMEEROLIE DIAGNOSIS-DIENSTENSPECIAAL VOOR UW ACTIVITEIT:


• Automobiel: Openbare werken / Mijnbouw, Vervoer van vracht of passagiers, Vrachtwagendetailhandel, Landbouw, Binnenvaart.
• Industrie: Productie van auto's, Luchtvaart, Chemie, Cement, Energieproductie, Voedsel, Metaalbewerking, Papier, Staalindustrie, Textiel, Hout MEER DAN 45 JAAR ERVARING MET OLIEDIAGNOSE

ANAC combineert vandaag de expertise van 3 bedrijven die (in 2000) zijn samengevoegd in de nieuwe Total-groep: het voormalige Total (TDL), Fina (FinaCheck) en Elf (Anac-Diagoparc-Lubiana). De technische kennis over motorslijtagegedrag en residukwaliteit van olie / koelvloeistof werd gecombineerd in één centrale database, die nu wordt gebruikt door het centrale Europese olieanalyselaboratorium in Ertvelde (België) en door het wereldwijde netwerk van Anac "Weblink" olie-analyse in het buitenland. labs.
ANAC is vandaag een belangrijk hulpmiddel voor Total-klanten over de hele wereld en helpt hen aanzienlijk te besparen op de exploitatie van hun voertuig en / of machinepark. Vanwege de enorme hoeveelheid gegevens die in de database is opgeslagen, werd ANAC partner van de R & D-afdeling. van veel fabrikanten.

ANAC KERNCIJFERS:


• Meer dan 15.000 klanten over de hele wereld
• Meer dan 4 miljoen oliemonsters geanalyseerd
• Actief in 86 landen
• Rapporten beschikbaar in 19 talen
• Laboratoria:
- 1 groot Europees ANAC-centrum in Ertvelde, België, waar ook de wereldwijde database wordt gehost
- Een netwerk van buitenlandse 'Weblink' lokale laboratoria voor gebruikte olie-analyse verbonden met de centrale database.
• Casestudy's bewijzen financiële resultaten van het gebruik van de ANAC-olieanalyse van minimaal 10 op 1.
• Gebruikt door een groeiend aantal zware fabrikanten (HITACHI, Daimler, DAF, VOLVO, RENAULT TRUCKS, JCB, DEUTZ, ...) voor het bewaken van voertuigen op verlengde garantie- of onderhoudscontracten.

Olie Analyse voordelen

Bespaar geld met ANAC olie-analyse testen voor automotive

Olie Analyse diensten

ANAC biedt een breed scala aan services die speciaal zijn afgestemd op uw behoeften en sectoren hiermee bieden wij onze klanten uitgebreide oplossingen op maat!  
Delen met je netwerk?

Direct brandstof bestellen voor bedrijven

Open chat
1
hoe kunnen we je helpen..?
Hoe kunnen we je helpen..?