TOTAL Premium Pellets 100% natuurlijkHOS Oil investeert niet alleen in fossiele brandstoffen maar ook in hernieuwbare verwarmings-energieën, zoals pellets [A1] .
Door uw houtpellets te kopen bij HOS Oil, geniet u van heel wat voordelen.

Met TOTAL kiest u voor kwaliteit pellets.

HOS Oil levert kwaliteitspellets onder de naam TOTAL Pellets Premium. Ze zijn DINplus en ENplus gecertificeerd en voldoen daardoor aan de hoogste kwaliteitsnormen op de markt:

De pellets worden geproduceerd in België op basis van reststoffen van naaldbomen, zoals houtzaagsel en houtkrullen die voortkomen uit de verbouwing van duurzaam beheerde bossen. Al dat hout is PEFC-gecertificeerd. De pellets bevatten geen enkel chemisch bindmiddel noch schors, wat borg staat voor de kwaliteit van de verbranding en minimale belasting van onze leef omgeving

De TOTAL pellets vormen ook een 100% hernieuwbare verwarmingsbrandstof.
De nieuw aangeplante bomen compenseren de CO2 die in de atmosfeer terechtkomt tijdens de verbranding van de houtpellets.

De pellets 'Total pellets premium' de zekerheid van hoge prestatiesDe pellets van TOTAL in zakken zijn DINplus en ENplus gecertificeerd, waardoor ze voldoen aan de hoogste productiecriteria op de markt en ze zelfs overtreffen. Die normen waarborgen een maximaal rendement van de pellets en certificeren dat de kwaliteit ervan in stand wordt gehouden tijdens de hele productie- en bevoorradingsketen. In het kader daarvan worden de TOTAL Pellets Premium regelmatig onderworpen aan nauwgezette controles:

• bij ontvangst van de grondstof (het hout) ;
• tijdens de productie, het laden en de levering ervan, overal in de BeNeLux

Dankzij de zeer hoge mechanische weerstand, zijn de pellets van TOTAL schokbestendiger. De afmetingen ervan – 6 mm diameter en 3 cm lang – zijn ideaal, of ze nu worden gebruikt in een pelletskachel of in een verwarmingsketel die werkt op houtpellets.
Ze vertonen bovendien een gering vochtgehalte en een lage fijne fractie, waardoor de pellets TOTAL Pellets Premium langer meegaan, beter verbranden en dus een hoger rendement opleveren. De verbranding ervan produceert ook weinig as, waardoor uw kachel minder snel vuil wordt. Dit betekent dat de pellets:

• helpen uw dagelijkse verbruik naar beneden te halen;
• minder vaak bijgevuld moeten worden;
• beter en op de lange termijn zorg dragen voor uw installatie.

De TOTAL Pellets Premium zijn van een uitstekende kwaliteit die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormenDe TOTAL Pellets Premium zijn gecertificeerd:

• DIN plus 7A173: certificeert dat de TOTAL Pellets Premium beantwoorden aan alle criteria voor een optimaal rendement van uw kachel.
• PEFC 07-31-18: Dit betekent dat de TOTAL Pellets Premium afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen.
• EN plus BE 304: certificeert de topkwaliteit van de pellets: van productie tot levering

Direct brandstof bestellen voor bedrijven