Truckwash SurhuisterveenEen moderne geautomatiseerde wasstraat in combinatie met ouderwets handwerk, professionele reinigings- middelen en oog voor detail is onze garantie voor echt schoon.

Het wasproces

Eerst wordt vet, zand en ander grof vuil met de hogedrukspuit verwijdert om krassen op uw voertuig te voorkomen. Daarna wordt uw voertuig in de schuimshampoo gezet. Hierna worden handmatig alle plaatsen handmatig gewassen die door de machine niet worden bereikt. Zoals de velgen, onder de zonneklep, het kopschot achter de trekker enz. Hierna wordt het voertuig gewassen door onze moderne borstelmachine. Als de machine terugloopt dan wordt het voertuig voorzien van een waslaag, ter bescherming van uw lak. Onze medewerkers spuiten ondertussen het chassis, de velgen en de overige plekken nog eens extra na met de hogedrukspuit. Als extra service doet de medewerker ook de instap achter de deur. Een nabehandeling met speciaal behandeld osmosewater zorgt er voor dat u uw auto weer streeploos de weg op rijd.

H.A.C.C.P. & N.A.O. gecertificeerd

Ook kunnen we uw laadruimte reinigen volgens de laatste HACCP-eisen.
Zo gebruiken we speciale reiniging middelen. De laadruimte kan onder verschillende temperaturen worden uitgespoten en kan worden gedesinfecteerd
Als laatste kan de binnenzijde ook nog worden droog getrokken
Speciaal voor de aardappelvervoerders zijn wij N.A.O. gecertificeerde wasplaats, voor het reinigen en desinfecteren tegen ringrot.

Voor de chauffeur

Voor de chauffeurs hebben wij ook nog uitgebreid pakket poets producten en accessoires zoals verlichting, daglampen, losse kapjes en alle soorten motorolie in 5 L verpakkingen.

Truckwash Surhuisterveen


MOLENWEG 8 | 9231 HS SURHUISTERVEEN


Openingstijden

Maandag t/m donderdag 07.30 - 17.30
Vrijdag 07.30 - 21.00
Zaterdag 08.00 - 16.00
Zondag Gesloten

Betalingsmogelijkheden


Pin HOS Oil Card
Contant Shell Card
Aangesloten en partner van Travis Road Services met een netwerk in Europa van meer dan 400 locaties.
Delen met je netwerk?

Direct brandstof bestellen voor bedrijven

Open chat
1
hoe kunnen we je helpen..?
Hoe kunnen we je helpen..?